Moda
Cultura 09/02/2011

Com es vestiran els Goya

El vermell i el negre seran els protagonistes de la gala que commemora els 25 anys dels premis

Efe
1 min

MadridUna catifa vermella a l'entrada del Teatro Real per commemorar els 25 anys dels Premis Goya. A quatre dies de la gala, l'estilista Vicente Ruiz ha explicat el look que ha concebut per la cerimònia: estarà marcat pels metres de tela, la pedreria i les puntes en vermell i negre, colors que transmeten optimisme i glamur.

El negre, que altres vegades "ha estat el menys recomanat", enguany lluirà amb el vermell passió i el nude, el color maquillatge. Des del 10 de febrer, un showroom provisional instal·lat a l'Acadèmia de Cinema Espanyol ha rebut la visitat dels convidats que entregaran premis –i de molts dels candidats– per escollir els vestits, tots fets per dissenyadors espanyols.

Armand Basi, Pedro del Hierro, Yolancris, Amaya Arzuaga, Jesús del Pozo, Caramelo, Mirto i Marco & María engalanaran una cerimònia especial, marcada per la recuperació de la catifa vermella. Les peces de fantasia amb cristalls i perles han estat de les més sol·lcitades; els vestits curts i amb molts lluentons contrastaran amb alguns de més austers, com un de negre molt cenyit que protagonitzarà "una gran sorpresa". La indumentària dels homes, molt més senzilla, consistirà en vestits foscos i esmòquing amb una corbata negra o corbatí, a l'estil "Reservoir Dogs".

stats