RÀDIO
Cultura 13/01/2011

Una veu caiguda en desgràcia

Ted Williams, conegut com 'la Veu d'or', ha anunciat que ingressarà en un centre de rehabilitació per tractar la seva addicció a les drogues i a l'alcohol. El locutor abandona així la seva recent estrenada carrera als mitjans de comunicació nord-americans

Benja Martínez
2 min

BarcelonaLa història de Ted Williams no deixa de sorprendre. Ara, però, la bona sort li ha girat l'esquena. El popular homeless de 53 anys va passar de la indigència a la fama gràcies a un periodista que cada matí li donava unes monedes a un semàfor dels carrers de Columbus, capital d'Ohio, perquè li locutés unes frases mentre el gravava. El periodista, Doral Chenoweth, va penjar el vídeo al YouTube i, en una setmana i mitja, el sense sostre, conegut com "la Veu d'or", donava el salt a la cadena de ràdio NBC gràcies, principalment, als 11 milions de visites aconseguides per la gravació.

Avui, però, Williams ha anunciat al programa de Phil Show, del canal CBS, que entrarà en una clínica privada de rehabilitació per ser tractat de la seva addicció a l'alcohol i a les drogues. El mateix locutor havia assegurat que no provava la beguda des de feia dos anys. Tot i això, ha estat la seva filla, Janey Williams, qui ha descobert la mentira del seu pare a un altre programa de la televisió nord-americana, Entertainment Tonight.

Des del seu salt a la fama, Williams havia rebut suculentes ofertes de feina. Fins i tot s'havia pensat la possibilitat que protagonitzés una pel·lícula amb Jack Nicholson o posés veu a la nova campanya publicitària de la cadena de televisió MSNBC. També estudiava una oferta de l'equip de bàsquet Cleveland Cavaliers per convertir-se en la seva veu oficial i una altra per anar a treballar a Hawaii, a la Lliga Nacional de Futbol Americà. Ara, però, la ràdio i la televisió hauran d'esperar, perquè el sense sostre de la veu d'or deixa de banda la seva recent però exitosa carrera com a locutor per lluitar contra l'alcohol, les drogues i una fama que no ha sabut gestionar.

stats