Economia 27/06/2012

Abertis diu que la privatització parcial del Prat “acabarà passant”

"Acabarà tornant però esperem que sigui a temps, abans d'un canvi polític i amb condicions més raonables", assegura Alemany

Joan Faus
1 min

SantanderEl president d'Abertis, Salvador Alemany, s'ha mostrat aquest dimecres convençut que es recuperarà el projecte de privatització parcial dels aeroports del Prat i Barajas que l'actual govern espanyol va frenar. "Acabarà passant [...]. Acabarà tornant però esperem que sigui a temps, abans d'un canvi polític i amb condicions més raonables", ha assegurat en unes jornades de la Universitat Menéndez Pelayo a Santander, organitzades per l'Associació de Periodistes d'Informació Econòmica (APIE) i el BBVA.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

"Si es vol fer realment un ingrés la privatització d'alguns aeroports pot ser una bona oportunitat d'ingressos que li permetria a través de cànons periòdics sostenir aeroports que per si mateixos no se sostenen. El sistema tindria més coherència", ha argumentat, donant a entendre que també s'haurien de privatitzar els aeroports més petits, a banda dels dos grans de Madrid i Barcelona.

En aquest sentit, Alemany ha valorat positivament que l'actual executiu vulgui privatitzar una part d'Aena –no dels aeroports– tot i que ha admès que en la conjuntura actual no és "gens fàcil".

stats