Economia 17/01/2012

Rajoy garanteix que el govern ajudarà les autonomies amb problemes de liquiditat

El president espanyol demana a les comunitats que es comprometin a complir amb els objectius de dèficit fixats i tinguin un sostre de despesa i d'endeutament

Efe
1 min

MadridEl president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha garantit avui que l'executiu acudirà a l'auxili de les comunitats autònomes que tinguin problemes de liquiditat sempre que es comprometin a complir amb els objectius de dèficit fixats i tinguin un sostre de despesa i d'endeutament.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

En una conferència de premsa amb el president del Consell Europeu, Herman van Rompuy, Rajoy ha subratllat que "el govern no es pot desentendre dels que compleixin amb les obligacions".

"Perquè Espanya compleixi els seus objectius de dèficit, els han de complir el conjunt de les administracions, i, en aquesta situació, hi ha dues alternatives: que l'administració central s'ocupi únicament i exclusivament d'ella mateixa, i ens oblidem dels altres, o que ajudem els altres que estan en situacions difícils", ha assegurat.

No obstant, ha recordat que la reforma de la llei d'estabilitat pressupostària no es preveu que s'aprovi en la reunió que mantindrà el govern divendres, però sí que estigui tramitada, com a molt tard, la segona setmana de febrer.

stats