AEROLÍNIES
Economia 07/02/2012

Air Nostrum presenta un ERO temporal per als seus 1.800 treballadors

L'expedient tindrà una vigència de dos anys, un període que els sindicats consideren molt llarg

Efe
1 min

ValènciaL'aerolínia espanyola Air Nostrum ha presentat avui davant la Direcció de Treball un expedient de regulació temporal d'ocupació que afectarà la totalitat de treballadors de l'empresa durant dos anys.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

L'empresa va presentar ahir l'ERO temporal davant els representants dels treballadors i demà ja hi haurà una reunió entre aquests i l'empresa.

Segons la responsable d'UGT, Núria Berenguer, i la responsable de CCOO, Sílvia Forlino, el període de consultes d'aquest expedient s'ha iniciat avui i acabarà el 21 de febrer. A més a més, han coincidit que encara no es poden pronunciar sobre les mesures que comporta aquest expedient, ja que la documentació que els ha entregat la direcció d'Air Nostrum és molt extensa.

No obstant això, tant la UGT com CCOO han volgut remarcar que es tracta d'una suspensió, no d'una extinció dels llocs de treball. Han afegit, però, que dos anys és un període "molt llarg."

L'expedient temporal s'implantaria als 1.800 treballadors de l'empresa a partir del pròxim 25 de març, quan l'aerolínia "inicia la seva temporada d'estiu".

stats