Estats Units
Economia 29/08/2011

Obama nomena Alan Krueger com a nou cap dels seus assessors econòmics

Krueger va ser secretari adjunt de política econòmica al Departament del Tresor dels Estats Units durant els primers dos anys de govern d'Obama. Fa mig any va deixar l'administració per tornar a treballar com a professor a la Universitat de Princeton.

Redacció
1 min

WashingtonEl president dels Estats Units, Barack Obama, nomenarà avui a l'economista Alan Krueger cap del seu equip d'assessors econòmics, substituint a Austan Goolsbee, segons ha informat avui la Casa Blanca.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Krueger, de 50 anys, va ser secretari adjunt de política econòmica al Departament del Tresor dels Estats Units durant els primers dos anys de govern d'Obama. Fa mig any va deixar l'administració per tornar a treballar com a professor a la Universitat de Princeton.

Durant la seva etapa al Departament del Tresor, Krueger va treballar en programes d'incentius fiscals per augmentar l'ocupació, experiència que haurà d'aplicar a partir d'ara des de la Casa Blanca.

El passat novembre, poc després de deixar el govern nord-americà, Alan Krueger va concedir una entrevista a l'ARA. Podeu veure'n un resum en aquests dos vídeos:

Primera part

Segona part

stats