Economia 04/11/2012

Angela Merkel diu que encara queden cinc anys de crisi econòmica

La cancellera alemanya ha demanat "un gran esforç" per superar aquests any que encara queden de crisi

Efe
1 min
Angela Merkel, aquest diumenge a Sternberg / EFE

BerlínLa cancellera alemanya, Angela Merkel, ha demanat molta perseverança, almenys durant cinc anys, als seus socis europeus per superar l'actual crisi econòmica i monetària. "Necessitem un gran esforç, de cinc anys i més", ha declarat la líder cristianodemòcrata durant un congrés regional de la CDU a Sternberg, a l'estat federat de Mecklenburg-Pomerània.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La cancellera s'ha mostrat convençuda que l'eurozona encara està lluny d'haver superat la crisi i ha subratllat la necessitat de grans reformes estructurals, que han més llançar resultats, per recuperar la confiança dels inversors i impulsar de nou l'economia europea.

"Hi ha molts inversors que no es creuen que a Europa complim les nostres promeses", ha assenyalat Merkel, i ha instat a complir de manera conseqüent les exigències en matèria de consolidació pressupostària i reducció del deute, així com un major compromís per part dels socis europeus. "Necessitem austeritat per convèncer el món que val la pena invertir a Europa", va declarar

stats