PATRONAL
Economia 13/12/2010

Arturo Fernández aplana el camí de Joan Rosell en no presentar-se a les eleccions de la CEOE

La patronal madrilenya considera que una nova candidatura no ajudaria a unir tots els empresaris al voltant de la patronal espanyola

Redacció
1 min

BarcelonaArturo Fernández, president de la patronal d'empresaris madrilenys (CEIM), no es presentarà a les eleccions de la CEOE, l'organització que aglutina tots els empresaris espanyols. La junta directiva del CEIM ha acordat no presentar cap candidatura i ha donat llibertat a Fernández per a que recolzi el candidat que millor li sembli.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Un dels tres candidats és Joan Rosell, actualment president de la patronal catalana Foment del Treball. El seus rivals seran Santiago Herrero, líder dels empresaris andalusos, i Jesús Banegas, màxim dirigent de la patronal electrònica Armetic.

p { margin-bottom: 0.21cm; } CEIM exposa en un comunicat que una nova candidatura no ajudaria al que consideren primordial i més important que mai, que expliquen que és la unió de tots els empresaris d'Estat al voltat de la CEOE per superar la crisi. La patronal no descarta donar el seu suport explícit a un dels tres candidats que s'han presentat, sempre que hi vegin reflectits "els principis defensats pels empresaris de Madrid i el seu decisiu pes específic dins la CEOE".

El termini per presentar candidatures acaba aquest dimarts, el mateix dia que Rosell podria aprofitar la seva intervenció a un esmorzar informatiu organitzat per l'Associació de Periodistes d'Informació Econòmica (APIE) per fer públics els suports que ha aconseguit.

stats