Economia 27/12/2011

Báñez confia en un acord entre la patronal i els sindicats

La ministra d'Ocupació i Seguretat Social assegura que "hi ha disponibilitat i ganes de buscar acords pel bé d'Espanya"

Efe
1 min

Madrid p { margin-bottom: 0.21cm; } La ministra d'Ocupació i Seguretat Social, Fátima Báñez, s'ha mostrat convençuda que la patronal i els sindicats arribaran a un acord que "facilitarà" al govern espanyol la reforma del mercat laboral. Així, Bañéz ha explicat que amb les converses telefòniques que ha mantingut amb la patronal i els sindicats des que va prendre possessió del càrrec, ha constatat que "hi ha disponibilitat i ganes de buscar acords pel bé d'Espanya".

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Aquest dimarts a la tarda, Báñez anirà personalment a la seu de la CEOE perquè el president de la patronal, Joan Rosell, li expliqui els avanços aconseguits a les negociacions, mentre que demà farà el mateix amb els secretaris generals de CCOO, Ignacio Fernández Toxo, i d'UGT, Cándido Méndez. La ministra ha recordat que el president espanyol, Mariano Rajoy, els ha donat fins al 7 gener perquè presentin els acords assolits.

D'altra banda, la dirigent popular, pel que fa el salari mínim interprofessional que hauria d'aprovar-se al consell de ministres d'aquest divendres, ha dit que "encara no hi ha una decisió presa" sobre el seu augment.

stats