ECONOMIA
Economia 10/04/2011

Banc Sabadell culmina la integració del Banco Guipuzcoano

L'entitat que presideix Josep Oliu ha tancat aquest cap de setmana formalment l'absorció del Banco Guipuzcoano. Un total de 250 persones han supervisat el procés des d'ahir

Toni Garganté
1 min

BarcelonaBanc Sabadell ha integrat en sis mesos Banco Guipuzcoano. L'operació corporativa ha finalitzat avui mateix els canvis informàtics, moment en el que normalment es considera que una fusió ha culminat amb èxit. Un total de 250 persones han supervisat la migració dels sistemes aprofitant el cap de setmana, i amb l'objectiu de començar la setmana demà dilluns amb tota normalitat.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Tot i l'absorció, Banco Guipuzcoano mantindrà la seva marca diferenciada. Banc Sabadell va plantejar el juny de 2010 una opa sobre el capital de l'entitat, oferta que cinc mesos més tard va acceptar el 95% de l'accionariat del banc basc. Després de la compra, el grup Banc Sabadell suma uns actius totals que superen els 95.000 milions d'euros, una xarxa que supera les 1.300 oficines i 10.500 treballadors.

Segons el director general d'operacions de Banc Sabadell, Miguel Montes, "la nostra experiència en aquest tipus de processos i la capacitat tecnològica que tenim han estat fonamentals per l'èxit de la integració".

stats