ECONOMIA
Economia 26/04/2012

Banc Sabadell té "ansietat" per integrar la CAM i vol afrontar més compres

L'entitat estudiarà la integració de CatalunyaCaixa, quan encara no ha rebut la gestió de l'entitat alacantina, encara en mans de l'Estat

Toni Garganté
1 min

BarcelonaEl conseller delegat de Banc Sabadell, Jaume Guardiola, ha admès l'interès en mantenir la seva política de compres d'altres entitats, fins i tot en paral·lel a la propera integració de la Caja de Ahorros del Mediterráneo (CAM). Guardiola ha reconegut que el Fons de Reestructuració Ordenada Bancària (FROB), l'organisme de l'Estat que encara gestiona la CAM, havia previst "entregar" els comptes de l'entitat aquest mes, però que degut a alguns retards l'entrada del Sabadell a la CAM es produirà al maig. El mateix Guardiola ha matisat que "cal entendre que aquesta és la primera privatització que fa el FROB amb un esquema de protecció d'actius". En tot cas, el conseller delegat del Sabadell ha assegurat que "tenim una certa ansietat per integrar la CAM, tot i que ja hem avançat molta feina".

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Guardiola ha parlat de la tradició integradora del banc, "que en temps de crisi, els darrers anys, ha absorbit El banco Guipuzcoano, una entitat als estats Units i la pròpia CAM". Sobre la pregunta concreta si interessava l'adquisició de CatalunyaCaixa, també en mans del FROB i que ara està en procés de venda, Jaume Guardiola, s'ha limitat a dir que "estudiarem totes les opcions i només en cas d'afegir valor a l'accionista ho considerarem".

stats