SECTOR FINANCER
Economia 28/12/2010

Banc Sabadell crea una societat pròpia de serveis de consultoria

Inicialment BanSabadell Consulting oferirà serveis de consultoria de negoci i transformació de processos a les societats del grup bancari, però posteriorment s'ampliarà a tercers

Ariadna Carbonell
1 min
Seu del Banc Sabadell. Foto: BANC SABADELL

BarcelonaBanc Sabadell ha posat en marxa BanSabadell Consulting, societat de consultoria que inicialment oferirà els seus serveis a les filials del grup bancari, però que posteriorment podria obrir la seva tasca a clients tercers, segons ha confirmat Banc Sabadell al diari ARA. La nova societat és propietat al 100% de Banc Sabadell. Des de l'entitat destaquen que BanSabadell Consulting començarà la seva activitat al gener ja facturant, ja que treballarà des del primer dia assessorant el mateix grup.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Amb la posada en marxa d'una consultora pròpia, Banc Sabadell busca reduir les seves despeses relacionades amb els serveis de consultoria, un mercat que copen empreses com KPMG, Accenture, Deloitte, Ernst & Young o PriceWaterhouseCoopers. BanSabadell Consulting compta amb nou consultors provinents tant de societats del grup com externs.

La nova societat dependrà de la direcció d'operacions i desenvolupament corporatiu que porta Miquel Montes. El director general de BanSabadell Consulting serà Amado Ramos, que ja era el responsable de la unitat de consultoria interna de Banc Sabadell, que ell mateix va muntar i desenvolupar des de la seva incorporació a Banc Sabadell l'abril d'enguany. Ramos ja ha dut a terme alguns dels projectes clau de l'entitat, com la integració del Banco Guipuzcoano o el pla de transformació comercial del grup. El director general de BanSabadell Consulting, llicenciat en Econòmiques i màster de l'IESE, té una trajectòria de més de 10 anys en el sector de la consultoria d'estratègia i alta direcció en empreses com Roland Berger Strategy Consultants i Europraxis, en aquesta última ja especialitzat en serveis financers.

stats