ENTITATS FINANCERES
Economia 08/02/2011

Banca Cívica traurà a borsa fins al 40% del seu capital

El SIP de Caja Navarra, CajaSol, Canarias i Burgos cotitzarà de forma "imminent"

Redacció
1 min

BarcelonaBanca Cívica traurà a borsa entre el 25% i el 40% del seu capital. El president del SIP integrat per Caja Navarra, CajaSol, Caja General de Canarias i Caja Burgos ha dit que la sortida a borsa serà "imminent".

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La propera setmana, els responsables de Banca Cívica començaran una gira de presentacions per a inversors institucionals per donar a conèixer el seu projecte. El SIP intentarà atraure capital amb l'aposta pel dividend. El president de Banca Cívica, Enrique Goñi, ha assegurat que el pay out (percentatge del benefici que es destina a retribuir als accionistes) serà del 50%

Banca Cívica va anunciar la setmana passada que crearia un banc, després que el govern espanyol digués que exigiria uns nivells de solvència superiors a les caixes que als bancs. Ahir, la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) va remetre una carta a la Confederació Espanyola de Caixes d'Estalvis (CECA) demanant que les entitats que es plantegin sortir a borsa que comencin els tràmits tan aviat com puguin. El regulador dels mercats també va recordar a les caixes els requisits necessaris per cotitzar.

stats