Economia 17/05/2012

Bankia s'enfonsa a la borsa i ja ha perdut la meitat del valor des de la nacionalització

Les accions han arribat a caure gairebé un 30% durant la sessió, tot i que a la tarda han moderat la caiguda i han tancat la sessió baixant un 13,72%

Efe
1 min

MadridLes accions de Bankia intensificaven la seva caiguda al migdia desplomant-se un 28,28 per cent a l'Íbex-35, tot i que a la tarda han moderat la caiguda i ha tancat amb un descens del 13,72%, fet que suposa la seva desena jornada de números vermells, després que la setmana passada s'anunciés la nacionalització del grup.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Des que va debutar a la borsa espanyola al juliol, a 3,75 euros per títol, les accions de Bankia han perdut ja el 68,5% del seu valor borsari.

Bankia tornava a liderar avui les pèrdues del principal selectiu de la borsa espanyola, l'Íbex-35, que ha caigut un 1,11% al final de la sessió arrossegat també per altres valors a la baixa, especialment bancs. El segon que més ha caigut ha estat Bankinter, que s'ha deixat un 4,21%.

En les dues últimes setmanes, en què s'ha anunciat la nacionalització del grup i que Bankia és l'entitat que més provisions immobiliàries ha de fer per complir amb la nova reforma financera, els títols del banc han perdut gairebé el 50%.

stats