ECONOMIA
Economia 25/05/2012

Bankia revisa els comptes del 2011, que reflecteixen unes pèrdues de 2.979 milions

L'entitat aprofita la crisi per renovar tot el consell d'administració menys el president i el conseller delegat. El nombre de consellers es redueix de 18 a 10 membres

T.g.
1 min

BarcelonaEls comptes anuals de Bankia corresponents a l'any passat han fet aflorar unes pèrdues de 2.979 milions d'euros. L'entitat va dipositar abans de la dimissió de Rodrigo Rato uns balanços sense auditar de 309 milions. Segons un comunicat de l'entitat, els sanejaments realitzats en la cartera de crèdits, els actius adjudicats i la valoració de les participades integrades a Bankia han sigut la causa d'aquestes pèrdues.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

D'altra banda, l'entitat ha fet dimitir tot el consell d'administració després de la maratoniana reunió d'avui. Així, només han quedat el president de Bankia, José Ignacio Goirigolzarri, i el conseller delegat Francisco Verdú. S'hi incorporen José Sevilla, com a conseller executiu, i fins a set membres independents, entre els quals destaca José Luis Feito, president de les patronals d'autopistes espanyola (Aseta) i europea. Bankia també ha aprofitat per reduir el nombre de cadires, i ha passat de 18 membres al consell a només 10.

stats