ECONOMIA
Economia 09/06/2011

CCOO i UGT es desmarquen de la proposta de reforma de la negociació col·lectiva del govern espanyol

Els sindicats asseguren que l'executiu "s'equivoca" si busca "un exercici d'equilibri i funambulisme" perquè pot deixar descontent tothom

Efe
1 min

MadridEls dos sindicats majoritaris, CCOO i UGT, han advertit aquest dijous al govern espanyol que no se senten ni vinculats ni compromesos amb la seva proposta de reforma de la negociació. Asseguren que l'executiu "s'equivoca" si busca "un exercici d'equilibri i funambulisme" perquè corre el perill de no acontentar cap de les parts negociadores.



Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

"Aquest no és el projecte que correspon al principi d'acord que es va assolir amb la patronal", ha assegurat el secretari d'acció sindical de la UGT, Toni Ferrer, al costat del de CCOO, Ramon Górriz, després de mantenir una reunió de dues hores amb el ministre de Treball, Valeriano Gómez, per discutir l'esborrany del decret que aprovarà aquest divendres el consell de ministres. El responsable de CCOO ha afirmat que "aquesta reforma que el govern es planteja fer de manera unilateral" només té com a objectiu "donar un senyal als mercats financers".

stats