Economia 18/04/2012

La CEOE anima el govern espanyol a deixar de comprar soja i carn a l'Argentina

El vicepresident de la patronal, Arturo Fernández, proclama que els empresaris estan "indignats" i avisa que el poble argentí "se'n penedirà"

Ara
1 min

BarcelonaLa patronal espanyola CEOE ha alçat la veu aquest dimecres contra l'expropiació d'YPF i ha instat el govern espanyol a que el malestar es deixi sentir en les importacions de soja i carn de l'Argentina.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El vicepresident de l'organització, Arturo Fernández, ha posat aquesta possibilitat damunt la taula quan li han preguntat sobre possibles respostes que pot donar l'executiu espanyol a la nacionalització. "A Espanya es consumeix oli de soja i carn, però s'acabaran aquests consums com no podia ser d'altra manera", ha vaticinat.

Fernández ha assegurat que els empresaris espanyoles estan "realment indignats" amb l'actuació del govern argentí i de la seva presidenta, Cristina Fernández Kirchner. "El poble argentí se'n penedirà", ha afegit, i ha insistit que això no és propi d'un "país germà".

El president de la CEOE, Joan Rosell, també ha parlat des de Madrid per avisar que Espanya "pot obrir o tancar la mà" quan es tracti d'Argentina, i ha confiat que el país sud-americà es repensi l'expropiació anunciada.

stats