Economia 07/11/2011

La CNMV aixeca la suspensió de cotització del Banc de València

L'entitat assegura que "està finalitzant les inspeccions ordinàries del Banc d'Espanya" i no pot determinar "quines són les necessitats de recapitalització"

Acn
1 min

ValènciaLa Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) ha aixecat la suspensió cautelar de cotitzacions del Banc de València. Així, aixeca la negociació a les borses de valors i al sistema d'interconnexió borsària, de les accions i altres valors que donin dret a la seva subscripció o adquisicions i les emissions de renda fixa. L'entitat ha indicat que "està finalitzant les inspeccions ordinàries del Banc d'Espanya i no pot determinar quines són les necessitats de recapitalització" i que "podria augmentar el capital fins a 60 milions però prenent alguna mesura addicional."

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El Banc de València ha informat, però, que el seu consell d'administració "té la delegació de la junta general d'accionistes per poder augmentar el capital social del banc fins un import nominal de 60 milions d'euros, xifra que podria no cobrir les necessitats de capital del Banc de València". A més, l'entitat recorda que la junta general d'accionistes va aprovar el passat 26 de març delegar en el seu consell d'administració per poder augmentar el capital social del banc en un import màxim d'un 50% del seu capital social. El banc informa que en la mesura que les necessitats de capital superin aquesta xifra es convocarà formalment una junta general d'accionistes per regular formalment aquest procés.

stats