Economia 10/12/2010

El Consell de Ministres debat avui la política industrial de l'Estat

Joan Rusiñol
1 min

MadridEl Consell de Ministres aborda avui dos informes que afecten àmbits estratègics essencials, el mateix dia que visiten l'Estat espanyol el president del BCE, Jean Claude Trichet, i del Consell Europeu, Herman Van Rompuy. Els dos informes versen sobre la modificació de la llei general de telecomunicacions i la política industrial de l'Estat. Els canvis en la primera de les lleis els va anunciar fa uns dies el nou portaveu del govern espanyol, Pérez Rubalcaba. Pel que fa al model industrial, l'executiu espanyol assegura que està posant les bases per fixar la recuperació econòmica durant els pròxims deu anys, apostant per un canvi de model productiu.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Aquest migdia compareixeran el vicepresident primer i també el ministre d'Indústria, Miguel Sebastián, que podria donar detalls sobre com avancen les converses per ubicar el nou magatzem nuclear centralitzat. Les dues poblacions amb més possibilitats són Zarra, al País Valencià, i Ascó, a Catalunya.

A la reunió d'avui no hi han assistit les ministres d'Agricultura i de Cultura, que són fora d'Espanya de viatge oficial.

stats