Economia 23/05/2012

Les grans empreses creuen que la recuperació econòmica serà "molt abans"

El Consell Empresarial per a la Competitivitat, format per les 17 empreses més grans d'Espanya, creu que la crisi tocarà fons a finals de 2012 i que la prima de risc hauria d'estar en els 150 punts

Efe
1 min

MadridEl Consell Empresarial per a la Competitivitat, format per les 17 empreses més grans d'Espanya, ha advertit avui que la recuperació de l'economia espanyola serà "molt abans" del que preveuen fòrums aliens a aquest país i ha defensat que Espanya és un país "molt solvent".

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El president del Consell i de Telefónica, César Alierta, ha presentat avui l'informe Creixement i sostenibilitat de l'economia espanyola, elaborat pels serveis d'estudis d'aquestes grans empreses, i ha assegurat que la situació d'Espanya és "molt millor" de l'estimada.

Alierta ha destacat que Espanya és un país molt solvent tant en el sector privat com en el públic, i "molt competitiu", i ha indicat que la recuperació serà "relativament ràpida".

Així mateix ha assenyalat que les reformes adoptades pel govern espanyol "han establert les bases per a la recuperació econòmica".

El director executiu del Consell, Fernando Casado, també ha subratllat que la crisi tocarà fons a finals de 2012 i que la prima de risc hauria d'estar en els 150 punts.

El Consell Empresarial de Competitivitat es va formar el 21 de febrer de 2011 i està integrat per Telefónica, El Corte Anglès, Mango, Grup Barceló, Banc Santander, Repsol, Acciona, La Caixa, BBVA, Inditex, Grupo Planeta, Mapfre, ACS, Ferrovial , Havas Media Group, Mercadona, Iberdrola i l'Institut de l'Empresa Familiar.

stats