EMPRESES
Economia 18/03/2011

La Caixa inverteix a I-Neumáticos per impulsar el seu creixement

Caixa Capital Risc ha injectat capital en aquesta companyia amb l'objectiu que es converteixi en la líder del mercat nacional i, així, començar el pla d'internacionalització

Helena Esteves
1 min

BarcelonaCaixa Capital Risc, la gestora de capital risc de "La Caixa" s'ha convertit en sòcia d'I-Neumaticos.es per consolidar la posició d'aquesta empresa a Espanya i planificar-ne la internacionalització pel 2012.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Segons que ha informat avui l'empresa en un comunicat, I-Neumaticos.es és una plataforma de comerç electrònic que ofereix la venda i muntatge de pneumàtics a domicili gràcies a una xarxa de franquícies, a preus inferiors als dels tallers tradicionals.

Félix Tena, fundador i president d'Imaginarium, s'incorporarà al consell d'administració per prestar suport a l'estratègia de desenvolupament.

Caixa Capital Risc ha injectat capital en aquesta companyia amb l'objectiu que es converteixi en la líder del mercat nacional i, així, començar el pla d'internacionalització.

La companyia té previst facturar 25 milions d'euros en 5 anys, de la mà d'un projecte de creixement que preveu l'augment del nombre de franquícies i de cobertura.

Amb un volum de 54 milions d'euros, Caixa Capital Risc ha invertit en més de 60 projectes d'empreses de base tecnològica a l'àmbit de les ciències de la vida, internet i les tecnologies de la informació (TIC).

stats