ECONOMIA
Economia 29/03/2011

Caja Madrid compra a Mapfre el 48,97% de Banc de Serveis

Mapfre abonarà a Caja Madrid 188,6 milions d'euros, quantitat en què ambdues entitats xifren la diferència entre el valor de mercat de les participacions accionarials que es transmetran

Redacció
1 min

BarcelonaMapfre i Caja Madrid Cibeles han arribat a un acord que implica l'adquisició, per part de l'entitat financera del 48,97% que l'asseguradora té a Banc de Serveis Financers Caja Madrid-Mapfre, i la compra, per part de Mapfre, del 12,5% que la caixa posseeix a Mapfre Internacional, segons ha informat avui la companyia asseguradora.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Mapfre abonarà a Caja Madrid 188,6 milions d'euros, quantitat en què ambdues entitats xifren la diferència entre el valor de mercat de les participacions accionarials que es transmetran. Aquesta operació es materialitzarà un cop obtingudes les autoritzacions necessàries.

L'acord manté l'aliança estratègica que ambdós grups van aconseguir l'any 1998, continuant la col·laboració recíproca de les seves xarxes de distribució. A més, Caja Madrid conserva la seva actual participació del 15% a Mapfre.

Aquesta operació s'emmarca en la decisió estratègica d'ambdues entitats de concentrar la seva activitat empresarial en els negocis d'assegurança i reassegurança, en el cas de Mapfre, i en el negoci bancari, en el cas de Caja Madrid.

stats