FINANCES
Economia 23/03/2011

Caja Madrid posa una emissió de cèdules hipotecàries a tres anys per 750 milions

L'operació ha comptat amb un fort suport d'inversors institucionals internacionals, que han subscrit més del 69% dels títols

Helena Esteves
1 min

BarcelonaCaja Madrid ha tancat, en menys de tres hores, una emissió de cèdules hipotecàries per import de 750 milions d'euros a un preu de 240 punts bàsics sobre l'índex de referència (midswap), segons ha informat avui l'entitat financera en un comunicat.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

L'operació, amb venciment al març de 2014, ha comptat amb un fort suport d'inversors institucionals internacionals, que han subscrit més del 69% dels títols, permetent a l'entitat reforçar els seus nivells de liquiditat.

La institució presidida per Rodrigo Rato ha indicat que l'emissió "confirma el creixent interès dels inversors institucionals pel deute d'entitats financeres espanyoles amb elevada solvència".

En total, hi ha hagut 79 ordres d'inversors institucionals locals i internacionals, sent la major col·locació a Espanya (30,8%), França (27,9%), Alemanya (16,6%) i el Regne Unit (10,5%).

Els bancs que han actuat com a col·locadors de l'emissió han estat Credit Suisse, HSBC, Natixis i UniCredit, a més de la pròpia Caja Madrid.

stats