Publicitat
Publicitat

Carrefour marxa de Grècia

Perdrà 220 milions d'euros per desprendre's de les seves botigues al país. Ho anuncia just abans de les crucials eleccions al país

Carrefour, l'empresa de supermercats més gran d'Europa, marxarà de Grècia en un dels moments més crucials per al país hel·lè, amb les eleccions a la vista el proper diumenge.

El grup francès ha anunciat aquest divendres que vendrà les seves botigues al seu soci local, Marinopoulos, per, segons informa el 'Financial Times', un euro. La companyia grega serà ara franquiciat.

L'operació suposarà unes pèrdues de 220 milions d'euros, però tot i així pujava més d'un 5% a borsa, en un símptoma de la desconfiança dels mercats en el futur de Grècia.

La marxa de Carrefour arriba un dia després que Crédit Agricole hagi anunciat que està transferint actius de la seva filial grega Emporiki cap a França, en previsió d'un escenari advers després de les eleccions.

Més continguts de Economia

  1. "Als empresaris la democràcia no ens inquieta. Per contra, ens preocupa la intolerància i la ignorància"

    Discurs íntegre d'Antoni Abad, president de la patronal Cecot, durant l'acte del 'Manifest del far', en el qual les patronals catalanes s'han compromès amb el resultat de les urnes del 27 de setembre 

  2. Catalunya i el País Valencià, on més ocupació s'ha destruït a l'agost

    La desocupació creix al Principat en 4.521 persones, fins als 506.306 desocupats, per la fi de la temporada turística

  3. Josep Piqué critica l'"escassa ambició" dels pressupostos de l'Estat

    L'exministre i vicepresident del Cercle d'Empresaris presenta un informe dels comptes públics