Economia 28/06/2012

L'empresa d'alimentació Casa Ametller busca 100 treballadors per a les seves botigues

La companyia catalana, en plena expansió, es compromet que el 30% dels nous treballadors seran persones de més de 50 anys

Ara
1 min

BarcelonaL'empresa catalana Casa Ametller ha obert un procés de selecció per cobrir 100 nous llocs de treball que generaran les 11 botigues que obrirà a l'àrea de Barcelona al llarg d'aquest any.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Un 30% dels nous contractats seran persones de més de 50 anys, un col·lectiu que acostuma a tenir dificultats per col·locar-se al mercat laboral.

La xarxa de botigues de l'empresa, que es dedica a l'alimentació saludable, està formada per 57 establiments a tot Catalunya. L'estratègia de creixement passa per treballar sense intermediaris: els productes van de les finques que té la mateixa empresa fins a les botigues.

La plantilla està formada per 500 persones, que creixerà fins a 600 amb les incorporacions d'enguany. El procés de selecció s'allargarà fins al proper dia 9 de juliol. Els candidats poden deixar un currículum a qualsevol dels establiments de Casa Ametller, via telèfon o a través de la web.

stats