Economia 18/09/2011

CatalunyaCaixa augmenta un 16,5% els dipòsits a termini

La caixa ha captat 2.785 milions d'euros en els últims 12 mesos en comptes a termini, el que representa un augment del 16,5%. Ara, CatalunyaCaixa renova la seva oferta amb rendibilitats del 5%

Redacció
1 min

BarcelonaL'entitat que dirigeix Adolf Todó renova la seva oferta d'estalvi a termini amb els dipòsits ADN, Prêt-à-Porter i Triple Euríbor, que inclouen remuneracions que arriben en alguns casos al 5%. CatalunyaCaixa, que a finals de setembre preveu rebre més de 1.700 milions d'euros de diners públics del Fons de Reestructuració bancària (FROB) ha aconseguit captar 2.785 milions en els últims 12 mesos, el que suposa un creixement del 16,5%.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

D'altra banda, CatalunyaCaixa vol reduir la seva exposició al sector immobiliari. Aquesta setmana, l'entitat, fruït de la integració de les caixes de Catalunya, Tarragona i Manresa, ha participat en una trobada amb operadors del mercat immobiliari a Alemanya. La caixa ha detectat la reactivació de la demanda del públic alemany, interessat en habitatges de segona residència a la costa espanyola. CatalunyaCaixa ofereix un conjunt d'habitatges ubicats a Múrcia.

stats