Caixes d'estalvis
Economia 29/07/2011

CatalunyaCaixa obté uns beneficis de 124 milions

CatalunyaCaixa tanca el primer semestre de l'any amb uns beneficis que ascendeixen a 124,1 milions d'euros, un 36% més que el 2010. L'entitat ha fet saber que el seu procés de fusió es troba “completament tancat”.

Redacció
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } L'entitat catalana CatalunyaCaixa ha tancat el primer semestre de l'any amb uns beneficis que ascendeixen a 124,1 milions d'euros, un 36% més que els beneficis que va obtenir l'entitat durant el mateix període l'any 2010.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Els resultats inclouen, segons l'entitat, l'efecte derivat per la venda d'accions de Repsol-YPF en un moment en què el mercat va mostrar-se favorable. A més, CatalunyaCaixa ha fet una dotació especial de 85 milions d'euros per provisions genèriques. Excloent aquests elements atípics, el benefici atribuït seria de 92,3 milions, un 1,4% superior.

Per una altra banda, el ràtio de solvència de CatalunyaCaixa se situa en l'11,3%, i el seu capital de màxima qualitat en el 8,0%. El negoci principal de l'entitat se situa en una solvència del 7%, 0,7 punts superior.

L'entitat ha fet saber, mitjançant un comunicat, que el seu procés de fusió, que ha obligat reduir un 25% la seva xarxa d'oficines i un 15% la seva plantilla, es troba “completament tancat”.

stats