ECONOMIA
Economia 13/07/2012

CatalunyaCaixa incorpora un descompte equivalent a la desgravació per la compra d'un pis

L'entitat financera s'avança cinc mesos i mig i compensa l'eliminació de la deducció a l'IRPF en la compra d'un habitatge, mesura que entrarà en vigor el 2013

T. G.
1 min
Seu de CatalunyaCaixa, a la Via Laietana de Barcelona.

BarcelonaCatalunyaCaixa ha incorporat una oferta nova per potenciar la venda d'habitatges, i ha aprofitat les mesures adoptades aquest divendres pel consell de ministres per anunciar que aplicarà "de forma immediata" un descompte equivalent a la desgravació per la compra d'un pis. Aquesta deducció a l'IRPF per la compra d'un habitatge desapareix el gener de 2013.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

L'entitat que presideix Adolf Todó s'avança més de cinc mesos a la mesura, i compensarà aquest encariment amb dues possibles modalitats: l'opció al comptat, que preveu un descompte sobre el preu de venda en el moment de la compra, i l'opció diferida, que consisteix en el fet que durant 10 anys la immobiliària de CatalunyaCaixa tornarà anualment un import equivalent a una quota mensual d'un finançament estàndard per a la seva adquisició. L'entitat financera va comercialitzar l'any passat 7.674 immobles.

stats