Economia 04/05/2012

CayalunyaCaixa capta fins al març 30.000 clients i 670 milions en dipòsits

El procés de subhasta de CatalunyaCaixa es va iniciar oficialment dilluns passat

Efe
1 min

BarcelonaCatalunyaCaixa, entitat catalana controlada actualment pel Banc d'Espanya i en procés de ser subhastada, ha captat en el primer trimestre d'aquest any 30.000 nous clients i més de 670 milions d'euros de dipòsits gestionats.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Amb aquests estalvis, CatalunyaCaixa gestiona ja una xifra de volum de gairebé 24.000 milions d'euros, segons que ha informat avui en un comunicat.

L'entitat que presideix Adolf Todó assegura que aquests increments han estat possibles gràcies al llançament de nous productes i serveis, com el de l'atenció personal als clients, que poden rebre la visita dels gestors de CatalunyaCaixa a la seva pròpia casa.

El procés de subhasta de CatalunyaCaixa es va iniciar oficialment dilluns passat, 30 d'abril, amb el repartiment del quadern de venda entre les entitats interessades, que tindran fins al pròxim 11 de maig per analitzar els comptes i presentar una oferta no vinculant davant el Banc d'Espanya.

Després d'aquest procés, l'organisme que dirigeix Miguel Ángel Fernández Ordóñez seleccionarà les millors ofertes i les entitats elegides podran estudiar de forma més detallada els comptes de CatalunyaCaixa, fruit de la unió entre Caixa Catalunya, Manresa i Tarragona.

A mitjan juny, les entitats hauran de presentar la seva oferta en ferm, amb la qual cosa l'entitat podria quedar adjudicada a final d'aquest mes.

stats