POLÍTICA
Economia 18/05/2012

Una clienta de Bankia a Montoro: "Si em toquen els diners, mato qui sigui"

Una dona aborda el ministre d'Economia, Cristóbal Montoro, per expressar-li la seva preocupació pels estalvis que té a Bankia, i el ministre li respon que "no té cap motiu" per angoixar-se

Ara
1 min
Una imatge de l'escena

BarcelonaLa preocupació amb què els milions de clients de Bankia estan vivint el procés de nacionalització i l'enfonsament a la borsa li va esclatar ben a prop ahir al ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro. Una dona que es va identificar com una clienta de Bankia va abordar pel carrer el ministre Montoro per expressar-li l'angoixa per la seguretat dels seus estalvis. L'escena es va produir davant la seu del ministeri d'Hisenda, quan el ministre baixava del cotxe oficial per assistir a la reunió del Consell de Política Fiscal i Financera. La dona l'esperava, i just en baixar del cotxe li va etzibar: "Estic molt preocupada pels diners de Bankia". El ministre va respondre-li que "no té cap motiu" per a la preocupació, ara que el govern espanyol ha intervingut Bankia.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La dona, no satisfeta amb la resposta, va preguntar al ministre si creia que havia de treure tots els seus estalvis del banc intervingut, i Montoro va respondre que "en absolut". Va ser en aquest moment que la dona, visiblement angoixada, va insistir: "Segur que no? Estic patint molt. Porto treballant des dels 13 anys. Com me'ls prenguin [els diners], mato qui sigui".

stats