Economia 06/04/2012

La Comissió Europea creu que Espanya fa front als seus compromisos "amb determinació"

El comissari europeu d'Afers Econòmics, Olli Rehn, assegura que això haurà de fer recuperar "gradualment" la confiança dels mercats

Efe
1 min
El comissari europeu d'Economia, Olli Rehn

Brussel·lesEl comissari europeu d'Afers Econòmics i Monetaris, Olli Rehn, ha afirmat avui que Espanya està fent front als seus reptes econòmics amb "determinació" i que això i un indestructible compromís per part del govern de Mariano Rajoy han de "reforçar gradualment la confiança" en els mercats.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

"Espanya està afrontant els seus reptes de creixement i ocupació amb determinació. El país està aplicant reformes econòmiques crucials que poden crear un model de creixement més sostenible i més i millors llocs de treball", ha assenyalat Rehn en declaracions a Efe.

"Aquestes accions i un compromís indestructible amb la seva implementació haurien de reforçar gradualment la confiança dels mercats en l'economia espanyola i proporcionar millors perspectives als ciutadans espanyols", ha assenyalat el vicepresident econòmic de la Comissió Europea.

Tot i això, ha recalcat que "la gestió sòlida de les finances públiques de les comunitats autònomes és un element important per a l'èxit".

stats