Economia 31/03/2012

De Cospedal defensa que els pressupostos per al 2012 donen "credibilitat dins i fora d'Espanya"

La secretària general del PP assegura que es tracta d'un "ajust responsable, que manté l'essencial"

Acn
1 min
La secretària general del PP, María Dolores de Cospedal / ACN

MadridLa secretària general del Partit Popular, María Dolores de Cospedal, ha dit aquest dissabte que el projecte de llei dels pressupostos generals de l'Estat del 2012 és un "acte de responsabilitat i compromís" i ha destacat que es tracta d'un "ajust responsable, que manté l'essencial". "Però a més d'això, els ciutadans han de saber que és un ajust que els mercats i els nostres socis europeus han començat a aplaudir perquè saben que és l'únic camí per recuperar el creixement", ha afegit la secretària general del PP en una reunió a la seu del PP a Madrid. De Cospedal ha celebrat la "determinació" amb què ha actuat el govern amb reformes com la del sistema financer, la laboral o la de les Administracions Públiques.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

D'altra banda, la dirigent popular ha assegurat que l'executiu estatal té ara una "credibilitat dins i fora d'Espanya" que no tenia l'anterior executiu. "El govern ara pot anar als mercats financers i aconseguir col·locar el seu deute molt millor que el govern anterior i a un millor preu", ha apuntat. "Espanya ja és un país fiable, i ho serà encara més a finals de l'any 2012, quan compleixi l'objectiu del dèficit del 5,3% i posem les bases per a la nostra recuperació econòmica", ha assegurat.

Per de Cospedal, els pressupostos són el més gran "ajust de comptes de la democràcia", un ajust "responsable" que manté "allò que és essencial" i que són "el camí recte per recuperar el creixement". La dirigent popular ha fet aquestes declaracions durant una intervenció en una reunió a la seu nacional del PP amb membres de les comissions del Congrés dels Diputats i del Senat d'Hisenda, Pressupostos, Economia i Competitivitat.

stats