Economia 24/04/2012

Damm compra la marca de cervesa portuguesa Tagus per 2,6 milions d'euros

La marca catalana va adquirir el 2011 una planta cervesera a Santarém, també al país lusità. Actualment, Damm és present a més de 43 països

Efe
1 min

BarcelonaEl Grup Damm ha comprat la marca cervesera Tagus i els seus actius d'envasament a l'empresa portuguesa Sumol+Compal per 2,6 milions d'euros, segons ha informat la companyia catalana a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

A més de la compra, Damm ha signat un acord de distribució per als pròxims cinc anys pel qual l'empresa Sumol+Compal distribuirà al mercat portuguès la marca Estrella Damm, així com les altres especialitats cerveseres del grup: Free Damm, Voll-Damm o Inedit.

Segons la companyia, amb aquest acord, Damm "reforça l'estratègia de creixement internacional i avança significativament en la seva presència a Portugal". L'any passat, Damm va comprar una planta cervesera a Santarém, també al país lusità.

Actualment, Damm és present a més de 43 països des que el 2006 la companyia va iniciar una estratègia d'internacionalització.

stats