Fiscalitat
Economia 26/03/2012

Desigual desmenteix que tingui la seu fiscal a Holanda

La marca assegura que l'empresa matriu del grup, amb seu a Holanda, només és propietària de les accions i els impostos es paguen on es produeixen les vendes

Ara
1 min

BarcelonaDesigual ha desmentit la informació apareguda a El Economista, on s'assegurava que l'empresa havia fixat la seva seu fiscal a Holanda per pagar menys impostos. Segons els diari econòmic s'havien transferit el 100% de les accions d'Abasic, propietària de la cadena de botigues Desigual, a una societat holandesa anomenada It's Not The Same BV. Manel Adell, un dels dos socis de Desigual, ha explicat que aquesta societat holandesa existeix des de 2002 i només és propietària de les accions d'Abasic mentre que tots els impostos es paguen al pais on es produeixen les vendes. "La major part a Espanya", ha especificat.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Al mateix temps també ha explicat que les accions fa anys que són a Holanda (per motius històrics del soci fundador, Thomas Meyer) i el canvi a l'empresa It's Not The Same es va fer l'any 2002. Per acabar, també ha descartat cap relació d'aquests canvis amb la marxa de l'empresa del germà del soci fundador, Christian Meyer. El passat desembre, l'empresa va anunciar que aquest deixava l'empresa "per emprendre nous reptes professionals".

Desigual, que neix als anys 80 a Eivissa, es troba en ple creixement i preveu incorporar entre 800 i 1.000 treballadors, que es sumaran als 3.500 actuals. A més, està construint la seva nova seu a Barcelona, amb 20.000 metres quadrats i ubicada davant del mar, al costat de l'Hotel W.

stats