INDÚSTRIA
Economia 08/08/2011

La tèxtil Dogi perd 4,7 milions el primer semestre

La sortida del concurs de creditors, s'ha alentit per la crisi global i per un mal semestre a la filial xinesa. L'empresa, però, confia en la cartera de comandes creixent per millorar resultats

Efe
1 min

BarcelonaL'empresa tèxtil Dogi ha perdut 4,7 milions d'euros en el primer semestre de l'any, segons que ha informat avui l'empresa tèxtil a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Les vendes del grup controlat per la família Domènech s'han col·locat en 26,9 milions d'euros, fet que suposa un descens de l'11% respecte al mateix període de l'any anterior.

"Les vendes del grup en el primer semestre del 2011 respecte al mateix període de l'exercici anterior estan influenciades pel retard de la societat espanyola en la sortida del procés concursal, el descens de vendes a la filial de la Xina i la debilitat del dòlar davant de l'euro", assenyala el grup tèxtil en la seva nota.

Les vendes de la matriu de Dogi no reflecteixen, totalment, l'impacte positiu de l'increment de l'activitat comercial després de la sortida del procés concursal, segons la societat.

No obstant això, per primera vegada des de l'inici de l'any, la cartera de comandes experimenta creixement i se situa un 18% per damunt del mateix període de 2010.

El grup adverteix que la filial de la Xina completa un mal primer semestre en el qual s'ha vist afectada per la baixa demanda del seu principal client i alguns comptes d'exportació.

El benefici d'explotació segueix sent negatiu, amb números vermells de 3,2 milions d'euros, en línia amb el mateix període de l'any anterior.

stats