OCUPACIÓ
Economia 18/06/2012

Madrid reduirà la quota d'autònoms per a estudiants universitaris

El president de la federació d'associacions d'autònoms afirma que serà més senzill "crear la teva pròpia ocupació que trobar feina"

Efe / Ara
1 min

MadridLa ministra d'Ocupació, Fátima Báñez, ha anunciat aquest dilluns que el govern espanyol establirà bonificacions a la quota d'autònoms per a estudiants universitaris i de formació professional amb l'objectiu d'"impulsar la cultura de l'emprenedoria". La mesura, que encara es troba en fase de desenvolupament, l'ha avançat en la clausura de la junta directiva de la Federació Nacional d'Associacions de Treballadors Autònoms (ATA), i ha de permetre compaginar estudis i treball per compte propi. "És una iniciativa innovadora que situa la cultura de l'emprenedoria en el frontispici del que tots desitgem: la sortida de la crisi i la creació d'ocupació", ha afirmat. Fonts del ministeri han explicat a Efe que les bonificacions podrien sumar-se al 30% que actualment existeix per als menors de 30 anys.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Bañez ha defensat que el seu govern està realitzant una "gran aposta" pels autònoms, de la mà de qui creu que arribarà el creixement econòmic. De fet, veu un "horitzó d'esperança" en el fet cada dia hi hagi 200 nous autònoms des del febrer. El president de l'ATA, Lorenzo Amor, ha confirmat el diàleg "constant i fluid" que manté la seva organització amb el ministeri d'Ocupació, gràcies al qual properament serà més senzill "crear la teva pròpia ocupació que trobar feina".

stats