AEROLÍNIES
Economia 28/01/2012

Ferran Soriano: "Catalunya sabrà trobar una nova fórmula"

"Barcelona continua i continuarà tenint potencial per ser un hub", diu el president de Spanair

Ignasi Pujol
1 min

BarcelonaEl president de Spanair, Ferran Soriano, ha explicat avui al diari ARA que el cessament d'operacions de l'aerolínia catalana, efectiu des d'ahir, "no és la pèrdua d'una empresa, sinó d'una missió".

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

D'aquesta manera justifica Soriano que Spanair, adquirida per un grup d'empresaris i institucions catalanes a principis del 2009 per connectar l'aeroport de Barcelona amb les principals capitals mundials, hagi rebut durant aquests anys el suport de la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona.

Malgrat el cessament de l'activitat de la companyia, Soriano ha assegurat que "Barcelona continua i continuarà tenint potencial per ser un hub [centre de connexió de vols]".

El president de l'aerolínia ha dit que "és un dia molt trist" per a tots els integrants de la companyia, que deixarà sense feina unes 4.000 persones, entre empleats directes i indirectes.

Soriano ha explicat que encara no s'ha decidit si Spanair presentarà concurs de creditors –antiga suspensió de pagaments– durant els propers dies. El president tampoc ha volgut parlar del seu futur professional, després que aquesta mateixa setmana s'hagi conegut una oferta del club de futbol anglès Manchester City per incorporar-lo com a director executiu.

Podeu llegir l'entrevista completa a l'ARA PREMIUM.

stats