Economia 29/07/2012

Fiança de 25,8 milions als cinc exdirectius de la CAM imputats

Ara
1 min
Fiança de 26 milions als cinc exdirectius de la CAM imputats

BARCELONAEl jutge de l'Audiència Nacional Javier Gómez Bermúdez ha imposat als cinc exdirectius de la Caja Mediterráneo (CAM) imputats per suposades irregularitats en la seva gestió una fiança conjunta i solidària de 25,8 milions d'euros en concepte de responsabilitat civil.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Segons fonts jurídiques, Bermúdez, titular del jutjat d'instrucció número 3, fixa una fiança a l'expresident de la CAM Modesto Crespo; als exdirectors generals María Dolores Amorós i Roberto López, i als exdirectors de recursos i planificació Vicente Soriano i Teófilo Sogorb, informa Efe.

Els 25,8 milions de fiança imposats pel jutge, que ha donat als imputats un termini de 15 dies per abonar-los, corresponen a la petició realitzada pel Fons de Reestructuració Ordenada Bancària (FROB). Aquesta xifra està per sobre dels 12 milions que demanava la plataforma d'afectats.

La mesura se suma a la decisió de la setmana passada per la qual Gómez Bermúdez retirava el passaport a Amorós i López davant el possible risc de fuga. Tots estan acusats de delicte societari, estafa, manipulació del preu de les coses i apropiació indeguda i tots van negar davant del jutge la seva responsabilitat en la fallida de la caixa, que ara està en mans de Banc Sabadell.

stats