Economia 29/08/2012

El 'Financial Times' empeny Rajoy a demanar el rescat "pel bé d'Espanya, no del partit"

El diari publica un dur editorial contra el president espanyol i alerta que Catalunya sospita que vol explotar els problemes fiscals per retallar autonomia

Ara
1 min
Captura de pantalla de l'editorial a 'FT'

BarcelonaEl diari econòmic 'Financial Times' publica en l'edició d'aquest dimecres un editorial en què empeny Rajoy a demanar el rescat complet de l'economia espanyola, més enllà del ja sol·licitat per al sector bancari, i que ho faci "pel bé d'Espanya, no del partit".

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El rotatiu acusa el president espanyol de pensar que la sol·licitud de rescat podria ser una "catàstrofe política per al Partit Popular", amb els precedents d'Atenes, Dublín i Lisboa.

Segons la visió del diari, aquests càlculs estan aixecant problemes amb la relació del govern central i les autonomies, especialment amb Catalunya, on hi ha sospites que "Rajoy intenta explotar els seus problemes fiscals per retallar l'autonomia que se'ls va concedir fa més de 30 anys".

Acusen el president espanyol de tenir una política de comunicació "incoherent", que ha "erosionat" el seu govern i ha "danyat" la confiança dels inversors en la seva "competència".

stats