Economia 06/06/2012

Fluidra factura 12 milions més en el primer trimestre gràcies a la internacionalització

La multinacional catalana de piscines i equipaments d'aigua consolida la seva expansió a nous mercats, amb especial incidència al Brasil i la Xina, i un nou model de superfície de venda

Dani Sánchez Ugart
1 min

BarcelonaLa multinacional catalana dedicada a equipaments aquàtics, tractament de fluids i piscines Fluidra va facturar en el primer trimestre del 2012 11,8 milions més que en l'any anterior, una xifra que suposa "una lleugera millora" dels objectius que es marquen de cara a finals d'any i que inclouen seguir creixent, tot i que a un ritme més moderat que el 2011, segons ha explicat aquest dimecres el director general de la companyia, Eloi Planes.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Les perspectives de creixement de Fluidra per al 2012 són d'un 2%, gràcies, bàsicament, a l'expansió en nous mercats i a la millora de l'eficiència en els mercats com l'espanyol.

Per això, els responsables de Fluidra han explicat que implanten un nou model de centres de comercialització, que ja es prova a l'estat espanyol i que esperen estendre a tot el món, i que consisteix en un model d'autoservei per millorar els temps d'espera i augmentar l'eficiència dels costos laborals.

Pel que fa a la internacionalització, Fluidra concentrarà esforços en el mercat brasiler i xinès, que, d'acord amb el conseller delegat de la companyia, tenen molt potencial de creixement. A la Xina, on Fluidra ja té una forta implantació en el sector piscines, esperen avançar en la conducció de fluids, i estudien fer compres d'estructura industrial.

stats