Economia 02/04/2012

Fluidra obre una delegació a Jordània

La internacionalització representa el 77% de la facturació de la companyia

Efe
1 min

BarcelonaFluidra, el grup especialitzat en gestió de l'aigua i material per a piscines, ha obert una delegació a Amman (Jordània), ampliant així la seva presència al Pròxim Orient. Amb el nom de Fluidra Jordan, el grup operarà les seves quatre unitats de negoci: tractament d'aigües, conducció de fluids, reg i piscina/wellness i donarà servei a Jordània i als països del seu entorn, com Síria, Líban, el nord de l'Iraq i Cisjordània.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El directiu d'origen indi Girish Muraleedhara Piniker dirigirà Fluidra Jordan amb l'objectiu de tancar el primer exercici de la companyia amb una facturació pròxima al milió d'euros. El consell delegat de Fluidra, Eloi Planes, ha explicat que Jordània representa una oportunitat per consolidar el seu negoci a l'Orient Mitjà, ja que la zona està captant capital estranger per a la construcció d'infraestructures i té un sector turístic en desenvolupament, el que fa que es presentin oportunitats per a la companyia.

La internacionalització és un element clau en l'estratègia de Fluidra, que realitza el 77 % de les seves vendes fora d'Espanya. L'obertura d'aquesta delegació se suma a les que el grup ja té a la zona: Egipte, Emirats Àrabs, Israel i Turquia. Fluidra opera en 38 països a través de 150 delegacions i centres de producció i compta amb 3.700 treballadors.

stats