TERRITORI
Economia 02/02/2011

Foment convoca ara l'alcaldessa de Sant Feliu a Madrid per tractar el soterrament de les vies a la ciutat

L'alcaldessa de Sant Feliu de Llobregat, Lourdes Borrell, estava concretant ja amb tots els partits de la ciutat en una junta extraordinària les protestes contra l'anunci del ministeri de Foment, que aquest dimarts havia confirmat que no licitaria enguany el soterrament de les vies al seu pas pel municipi, quan ha rebut, aquest matí, una trucada de Madrid

A.balanzà/acn
1 min
Un tren passa per les vies de tren de Sant Feliu de Llobregat. Aconseguir-ne el soterrament, una obra que els pressupostos de l'Estat pel 2011 deixen en l'aire, serà un dels reptes que perseguirà de la nova alcaldessa de la ciutat, Lourdes Borrell.

Sant Feliu de LlobregatEl secretari d'Infraestructures, Víctor Morlán, que ahir va reunir-se a l'Hospitalet amb l'alcaldessa de la ciutat i va desencallar amb altres batlles la connexió entre l'AP-2 i l'AP-7 però no va trepitjar la capital del Baix Llobregat, la convocava ara a una reunió dimecres vinent. Els grups han ajornat les accions i s'han citat el dia després, dijous. Sant Feliu fa 30 anys que reiovindica el soterrament de les vies i l'anunci de Foment ahir de confiar-ho tot a la col·laboració privada ha aixafat moltes esperances.

stats