EMPRESES
Economia 28/02/2011

Forever 21 obrirà les portes del seu primer local a Espanya a finals de maig a La Maquinista

Fnac, Starbucks, Apple, Guess o Hollister són algunes de les incorporacions que s'han produït en els últims mesos al centre comercial

Helena Esteves
1 min

BarcelonaForever 21 obrirà, a finals de maig al centre comercial La Maquinista, les portes de la que serà la seva primera botiga a Espanya. L'arribada de la popular cadena americana generarà més de 150 llocs de treball a Barcelona i contribuirà a augmentar l'oferta per als clients del centre amb els seus més de 3.500m2 de moda jove i de tendència.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Amb més de 450 establiments a tot el món, la de La Maquinista serà la primera botiga a Espanya i la tercera a Europa, després de la de Birmingham i la de Dublín, inaugurades l'any passat.

Per contractar als treballadors, la companyia durà a terme un procés de selecció inspirat en el model nord-americà de "portes obertes", que consisteix en que els interessats poden acudir a l'entrevista amb una còpia del seu currículum vitae sense cita prèvia a la data que la companyia anuncia.

L'obertura de Forever 21 se suma a les noves incorporacions que s'han produït en els últims mesos al centre comercial, i que inclouen marques de primeríssim nivell com Fnac, Starbucks, Apple, Guess o Hollister, del grup nord-americà Abercrombie & Fitch, entre d'altres.

stats