Economia 17/09/2011

Gas Gas entra en beneficis per la consolidació de les exportacions

La companyia fabricant de motos de trial i enduro Gas Gas ha tornat a comptabilitzar beneficis després d'incrementar les vendes un 19% en l'últim exercici fiscal tancat el juliol passat. L'empresa gironina ha generat uns resultats d'1,1 milions d'euros i ha venut un total de 9.000 motocicletes

Redacció
1 min

BarcelonaEl creixement de mercats d'exportació com els Estats Units, el Japó, Canadà i Xile, han estat la base de l'increment de les vendes del 19% de Gas Gas. Així, l'empresa fabricant de motos de trial i enduro amb seu a Salt va comptabilitzar una facturació de 39,5 milions d'euros durant l'exercici fiscal que va acabar el juliol passat i, el que és més rellevant, va obtenir uns beneficis d'1,1 milions. Gas Gas ha entrat en nous mercats, exportant a 47 països, el que suposa que les vendes als mercats exteriors representen el 85% del negoci.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

En aquest sentit, el principal mercat ja és França, que ha desplaçat Espanya al segon lloc. La millora de la rendibilitat es deu en part a la forta inversió en el desenvolupament de nous productes tant pel mercat de trial, com en una renovació total de la línia d'enduro. L'empresa va produir 9.000 motos durant l'any passat. La planta de la companyia ubicada a Salt compta amb dues línies de producció: una de muntatge i l'altra de motors, amb un potencial conjunt de fabricació per quadruplicar la seva actual producció anual.

stats