Economia 30/07/2012

Gay de Montellà: "El model de les autopistes catalanes no ha estat ben gestionat pel ministeri de Foment"

El president de Foment del Treball diu que els usuaris només haurien de pagar pel manteniment de les vies de pagament

Ara
1 min
El president del Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà / ACN

BarcelonaEl president de Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà, ha reconegut que el model de concessions de les autopistes no ha estat ben gestionat pel ministeri de Foment i que "s'ha creat un greuge entre vies de peatge i gratuïtes". En aquest sentit, Gay de Montellà ha afirmat que "els usuaris haurien de pagar només pel manteniment" de les autopistes.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

En declaracions a Catalunya Ràdio, el president de l'organització empresarial catalana ha fet referència a les relacions Catalunya-Espanya i a la proposta de pacte fiscal aprovada la setmana passada al Parlament. Gay de Montellà ha dit que aposta per crear "un clima d'entesa amb l'Estat espanyol" perquè és el que "ens beneficia". Per això, ha afirmat que li hauria agradat "més consens amb el pacte fiscal". El president de Foment del Treball ha alertat que "ens pensem que tothom ens entén i no és així, i això crea rebuig des de l'inici".

Gay de Montellà ha parlat també sobre la pujada de l'IVA imposada pel govern de Rajoy, que creu "que afecta massa" en segons quins àmbits, com els intel·lectuals o la investigació, tot i que s'ha mostrat a favor de la pujada d'aquesta taxa.

stats