Economia 27/07/2012

La Generalitat adjudica a Telefónica i T-Systems els principals contractes TIC

Els contractes sumen prop de 1.000 milions d'euros i s'han repartit entre 13 empreses, la majoria multinacionals

Efe
1 min

BarcelonaLes companyies Telefónica i T-Systems són les principals adjudicatàries de dos dels quatre contractes del Govern del nou model de Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) corresponents a "Provisió i manteniment d'aplicacions" i "Provisió del lloc de treball i suport a l'usuari".

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Concretament, Telefónica s'ha adjudicat el lot més gran del contracte sobre llocs de treball i suport a l'usuari, amb un pressupost màxim de 190,51 milions d'euros, mentre que T-Systems ha estat seleccionada per a 4 lots diferents per un valor de 180,39 milions d'euros.

La resta de lots s'han adjudicat a altres empreses com Indra, Altran o les unions temporals d'empreses (UTE) HP-Vass Consultoria, Accenture-Indra, TicxCat, Itteria, IBM-Insa, Iecisa-Indra-Zemsania-Emte i Fujitsu-Cànon.

El conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, ha explicat que els nous contractes de telecomunicacions permetran un estalvi del 26% respecte al cost actual i que el nou model "permetrà la modernització de l'administració i de les relacions amb els ciutadans".

Les empreses adjudicatàries tenen ara un termini de deu dies per presentar la documentació definitiva per formalitzar oficialment l'adjudicació.

stats