INDÚSTRIA
Economia 10/03/2011

La Generalitat cita a la indústria per tractar la crisi al sector de la motocicleta

La reunió servirà per abordar les accions que pot emprendre la Generalitat per ajudar una activitat molt tocada després de l'anuncia dels tancaments de Derbi i Yamaha.

Elena Freixa
1 min

BarcelonaLa direcció general d'Indústria de la Generalitat ha citat la propera setmana als representants de les indústries de les dues rodes a Catalunya per tal d'abordar la situació que ha esclatat arrel dels tancaments de Yamaha i Derbi.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Segons han confirmat fonts del Departament d'Empresa i Ocupació a l'ARA, a la reunió hi assistiran directius de les companyies representades al Clúster català de la Moto, que presideix el director general de Rieju, Jordi Riera.

La trobada servirà per analitzar les possibles accions que pot emprendre el departament davant la situació que afrontar el sector. Aquesta setmana el grup italià Piaggio va anunciar el trasllat de la planta de Derbi, una mala notícia que se suma al tancament de Yamaha. A més a més, Ossa també ha alertat el Govern que la falta de finançament amenaça el seu projecte industrial a Catalunya.

stats