Economia 28/06/2012

Gisa acomiadarà 95 treballadors en un nou ERO al sector públic

L'empresa d'infraestructures de la Generalitat ha comunicat als sindicats l'expedient per suprimir el 40% de la plantilla per la davallada de l'activitat

Elena Freixa
1 min

BarcelonaL'empresa pública d'infraestructures Gisa ha anunciat al comitè d'empresa un expedient de regulació d'ocupació per acomiadar 95 treballadors d'un total de 226 que presentarà demà davant l'autoritat laboral.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Segons ha explicat a l'ARA el responsable d'empreses públiques de la UGT, Esteve Sànchez, l'ERO suposa la retallada del 40% de la plantilla. El motiu és la davallada en l'activitat al sector públic.

Es tracta del segon ERO que es presenta al sector públic en poc temps. Dimecres va tancar-se sense acord l'expedient de l'Incasòl, que preveu 173 acomiadaments que es començaran a fer efectius a partir de dilluns. La plantilla d'aquesta empresa supera les 470 persones.

Sànchez també ha explicat que l'agència de promoció exterior de la Generalitat acomiadarà una vintena de treballadors, tot i que no ho farà per la via de l'ERO perquè legalment no arriben al mínim d'afectats per fer-ho.

stats