INFRASTRUCTURES
Economia 08/03/2011

El Govern recorda que Catalunya és una potència turística i diu que cal posar "límits" a la vaga d'Aena

"Si una reivindicació laboral legítima acaba entorpint un país sencer, s'hi hauria de posar un límit", ha dit el portaveu Francesc Homs

Redacció
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } El Govern recorda que Catalunya és una potència turística i que la vaga anunciada pels sindicats d'Aena pot malmetre la imatge del país. El portaveu de l'executiu, Francesc Homs, ha dit que s'han de posar "límits" a les reivindicacions, sense aclarir ben bé què ha volgut dir. "Si una reivindicació laboral legítima acaba entorpint un país sencer, s'hi hauria de posar un límit", ha dit el portaveu del Govern. I ha afegit: "Si afecta als drets més elementals dels ciutadans del nostre país, la gent acabarà per no entendre les reivindicacions". Homs ho ha dit després de la reunió setmanal del Govern.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Avui els sindicats d'Aena han convocat 22 dies esglaonats de vaga per protestar contra la privatització de l'ens. El sector turístic ja ha dit que tem els efectes de la vaga. Hi haurà aturades el dimecres, el dijous i el diumenge de la Setmana Santa. També els dies 1 i 15 de juliol i agost.

stats