Economia 12/02/2012

Guia per no perdre's en la selva immobiliària d'internet, en 50 clics

Si vols comprar, vendre o llogar un pis, a internet trobaràs gairebé tot el que et cal saber abans de fer visites als immobles. La xarxa ha desplaçat els passejos a la caça de cartells d"en venda o lloguer" i els anuncis classificats

Dani Sánchez Ugart
1 min

BarcelonaIntentes vendre el teu pis des de fa anys i no te'n surts? Vols comprar el teu habitatge i no acabes de trobar la teva llar somiada? No saps per on començar a buscar el teu pis de lloguer? La resposta a tots aquests interrogants és a internet. La xarxa ha acabat per desbancar els anuncis classificats i els passejos a la caça de cartells d'"en venda o lloguer". Pràcticament qualsevol immoble disponible en el mercat es pot trobar a internet, però s'ha de saber on buscar.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Més enllà dels portals que fan d'intermediaris en les compres immobiliàries com 'Idealista.com', existeixen desenes de pàgines especialitzades en cadascuna de les parts del procés immobiliari. En el reportatge de l'Ara Premium trobaràs un recull de les 50 adreces imprescindibles: des d'un portal especialitzat en gangues, amb descomptes en pisos de fins el 90%, fins una aplicació de Facebook per trobar companys de pis.

Pots llegir el reportatge complet en exclusiva a l'ARA PREMIUM.

stats